ASA Banka pridružila se incijativi „Očistimo grad za jedan dan“

190

Povodom Dana planete zemlje, ASA Banka pridružila se incijativi „Očistimo grad za jedan dan“ te će ove subote zajedno sa uposlenicima i sarajevskim srednjoškolcima učestvovati u akciji čišćenja izletišta Barice.

MARKETING

„Naša i snažna slogan je Banke koji želimo prenijeti i na naše aktivnosti usmjerene prema promociji domaćih potencijala, prirodnog bogatstva i zdravog načina života. Planiramo organizovati niz akcija čišćenja i uređenja izletišta u gradovima u kojima poslujemo, te će ove vrijednosti biti dio našeg strateškog opredjeljenja kada je u pitanju održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje“ , istiću iz Banke te dodaju kako će u okviru podrške obezbijediti majice, rukavice, kese za smeće i svu potrebnu opremu za čišćenje, te nakon uspješne akcije i osvježenje za sve učesnike.

Kao vodeća domaća banka koja kroz svoje poslovanje vodi računa o potrebama građana cijele BiH, ASA Banka će u narednom periodu nastaviti strateški raditi na promociji čiste i zdrave okoline. Pored akcija čišćenja, u saradnji sa udruženjem Trash Hero Sarajevo i nadležnim institucijama, Banka će aktivno raditi na uređenju izletišta, te na svim lokacijama koje se kroz ovu incijativu očiste, postaviti kante za smeće i klupe, kako bi posjetioci mogli potpuno uživati u prirodnim bogatstvima naših izletišta.

ASA Banka je vodeća domaća banka u privatnom vlasništvu nastala kao spoj poduzetništva i višegodišnje tradicije bankarstva. Snaga Banke temelji se na domaćem kapitalu, a sa aktivom  od blizu 500 miliona KM i značajnim kreditnim portfoliem namjenjenim pravnim i fizičkim licima, ASA Banka nastoji biti oslonac razvoja privrede u BiH i unapređenja životnog standarda stanovništva. Kroz BH mrežu bankomata, koja je treća po veličina mreža u BiH, naši klijenti imaju mogućnost podizanja novca na više od 150 bankomata BH Mreže, i to bez naknade.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.