Audi A6 dobio Black Edition verzije

164
Oprema je namijenjena najnovijoj A6 limuzini i Avant karavanu te se radi o najboljem dostupnom paketu koji je bolji čak i od popularnog S-Line paketa opreme.

Najveća promjena su novi naplaci od legura. Dok S-Line verzije imaju 19-inčne naplatke, Black Edition verzije su dobile 20-inčne mat titanij naplatke s V krakovima.

MARKETING

Eksterijer je promijenjen i zatamnjivanjem stražnjih prozora, a u crnoj boji su rešetka hladnjaka, prednji usisnici zraka, bočni retrovizori i stražnji difuzor. U slučaju modela A6 Avant, tu su crni krovni nosači.

U unutrašnjosti ćete naći uobičajene detalje iz S-Line paketa opreme, prednja sportska sjedišta presvučena kombinacijom Alcantare i kože, kao i sportski upravljač presvučen perforiranom kožom.

Oprema je gotovo u cjelosti prenesena direktno iz S-Line verzija modela A6. Najnoviji dual-screen infotainment sistem je standardan, ali može biti unaprijeđen Technology paketom te tako dobiti navigaciju potpomognutu Google mapsom, veći 10,1-inčni donji ekran i Audijev Virtual Cockpit digitalni instrument klaster. LED matrix prednja svjetla prave razliku i poboljšanje su u odnosu na “obična” LED svjetla u opremi S-Line.

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara