Bartolomej Stanković promovira japanske KAWAI klavire kroz projekat Klavir-kroz historiju i građu

465

U Zagrebu je 23. septembra 2015. godine u uredu Piano Centra Zagreb održan radni sastanak Bartolomeja Stankovića sa sales managerom tvornice klavira KAWAI iz Japana, gospodinom Hitoshi Fujiiem. Sastanak su upriličili vlasnici tvrtke Piano Centar Zagreb, gospodin Mario i gospođa Sandra Kovačićek.

MARKETING

Bartolomej Stanković je već zapažen od strane tvornice KAWAI kada je u ovogodišnjem newsletteru br. 51 izašao i osvrt na projekt KLAVIR-krozhistoriju i građu. Na sastanku u Zagrebu Bartolomej Stanković je stekao nova saznanja o razvoju KAWAI Millenium III klavirske mehanike te je upoznat s najnovijim modelima iz kolekcije koncertnih klavira marke KAWAI.

Dogovorene su nove aktivnosti na promociji KAWAI klavira na području Bosne i Hercegovine i Hrvatske, kao i podrška tvornice KAWAI u realizaciji projekta KLAVIR-kroz historiju i građu.

Bartolomej je već imao prilike prezentirati KAWAI Millenium III klavirsku mehaniku na svojim dosadašnjim predavanjima, ali i na protekloj Evropskoj noći istraživača u BiH održanoj u petak, 25. septembra 2015. u Sarajevu, a u desetom mjesecu projekt će biti predstavljen u OMŠ “Avdo Smailović” u Goraždu.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.