Naslovnica ZDK Kultura Berina Sikira...

Berina Sikira iz Kaknja učesnica izbora za Miss Federacije BiH

1076

Tuzlanski Bosanski kulturni centar ove godine će biti domaćin manifestacije Miss Federacije BiH za 2017 godinu, pod pokroviteljstvom Vlade Tuzlanskog kantona.
Na sceni BKC-a u ponedjeljak 28. augusta predstaviti će se 30 djevojaka koje su proglašene najljepšim na kantonalnim i regionalnim takmičenjima u Federaciji BiH sa početkom u 20h uz direktan prijenos na Federalnoj televiziji.

U muzičko revijalnom dijelu učestvuju Crystal (Alma Demirović), Azur Dervišagić kao i plesna skupina “Sandoval” iz Tuzle.
Voditelj programa je Zlatan Jovanović.
Generalni pokrovitelj je Telefunken.
Rezervacije možete izvržiti pozivom na broj 062 083 978 ili u inbox FB stranice Modna agencije ABC Models.

Sve finalistkinje izbora Miss FBiH i Miss RS putuju 14.09 u Tursku, u prekrasan Hotel Grand Prestige 5* SIDE, a finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2017, održat će se 01.10. u hotelu “Terme” (kongresna dvorana) Ilidža.

Među učesnicama nalazi se i Berina Sikira (19) iz Kaknja. Berina je završila gimnaziju u Kaknju i upisala mašinski fakultet u Sarajevu.

“Na izbor za miss sam se prijavila jer imam želju postići veliki uspjeh u svijetu manekenstva. Od malih nogu maštam o tome, pa sam iskoristila sad priliku i prijavila se. Model sam u modnoj kuci ABC models menagment.” – izjavila je za naš portal Berina Sikira.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.