Bernie Ecclestone (89) će u julu četvrti put postati otac

324

Foto: EPA-EFE

MARKETING

Britanski biznismen i nekadašnji prvi čovjek Formule 1, osamdesetdevetogodišnji Bernie Ecclestone, četvrti put će postati otac.

Osamdesetdevetogodišnji Ecclestone je za Daily Mail i švicarski Blick potvrdio da je njegova četrdesetogodišnja supruga Fabiana trudna te da će u julu na svijet donijeti dječaka. To će biti prvi Ecclestoneov sin jer već ima tri kćerke, Petru (31). Tamaru (35) i Deborah (65), kao i unučad. S druge strane, ovo će mu biti prvo dijete iz braka s Fabianom koju je oženio 2012. godine i s kojom trenutno živi na farmi u Brazilu.

“Ne vidim razliku u tome da neko postane otac u 89. i 29. godini. Imate iste probleme. Uzvuđeni smo, dobro smo i nalazimo se u Brazilu. Vidjet ćemo se da li će se maleni roditi ovdje ili u Engleskoj. Još uvijek je rano da se odlučimo za ime. Nema nikakve drame, imam unučad i radujem se još jednom djetetu. Drago mi je zbog moje supruge, željela je ovo godinama i sretan sam što će imati nekoga kad mene ne bude”, izjavio je britanski milijarder koji će u oktobru proslaviti 90. rođendan.

Ecclestone ima kćerku Deborah sa prvom suprugom Ivy Bamford, a potom je dobio Tamaru i Petru sa drugom suprugom Slavicom Radić.

Vjeruje se da je tokom svoj perioda u Formuli 1 stekao bogatstvo od 2,5 milijardi funti.

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara