Naslovnica Preporuka Muzika BiH Color Fes...

BiH Color Festival rasplesao više od 4.000 posjetilaca, euforiju dodatno izazvale i zaruke na sceni

32

Četvrti BiH Color Festival završen je u Brčkom pred više od četiri hiljade posjetilaca. Osim odličnog elektronskog zvuka te 30 hiljada vrećica boje, ovogodišnji festival obilježile su i zaruke na glavnoj festivalskoj sceni, koje su dodatno izazvale euforiju.
Sarajlija Dino Eminagić i njegova djevojka Nijaza Prosjanović prvi put su uživali u BiH Color Festivalu i svoju vezu su odlučili krunisati brakom baš ovom prilikom. Dinin hrabri čin i Nijazino “da” brojna publika ispratila je ovacijama, te je samo u njihovu čast, još jednom obojila nebo iznad “bescarinske zone” u Brčkom. Organizatori su odlučili dodatno iznenaditi ovaj mladi par te su im poklonili nagradno putovanje.

Jedina i najveća briga za organizatore festivala bila je kiša, koja ipak nije uspjela da pokvari dobru zabavu. Miloš Stankić, direktor BiH Color Festivala, istakao je da su kvalitetnim zvukom i bojama, uspjeli da rastjeraju i oblake iznad Brčkog.

“Iako su posjetioci, odnosno festivalska publika navikli na sve vremenske uslove, ipak nam je drago što nas je kiša većim dijelom festivala mimoišla”, kazao je Stankić.

Festival je ove godine ponudio mnoštvo zanimljivih sadržaja, za sve posjetioce željne kvalitetnog elektronskog zvuka, te odlične zabave. Prisutni partijaneri su imali na raspolaganju više od 30 hiljada vrećica boje, koje su donijele posebnu čaroliju ovom jedinstvenom festivalu.

Sjajnu zabavu oba festivalska dana, prisutnima su donijeli i mnogobrojni DJ-evi među kojima su Matroda, Saberz, Erick Kasell, Mike Vale, Space Motion, Sinša Tamamović. Dio programa su bili i Clay Clemens, Pessto, Miloš Stankić, Mario Eddie, Drop Sensei, Vandal Steve i mnogi drugi.

BiH Color Festival iz godine u godinu u Brčkom okuplja sve više mladih iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i zemalja regiona, koji nisu krili oduševljenje bogatim programom i dodatnim sadržajima ovogodišnjeg festivala.

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.