Bivša djevojka Al Pacina o razlozima raskida: On je ipak starac, ma koliko ga voljela

283

Foto: Bestimage

Bivša djevojka slavnog glumca, koja je 39 godina mlađa od njega, otkrila je zbog čega je njihova veza bila osuđena na propast.
Poslije skoro dvije godine veze, Meital Dohan, 43-godišnja izraelska glumica rekla je za jedan lokalni časopis da je raskinula sa 79-godišnjim Al Pacinom zbog prevelike razlike u godinama.

“Teško je biti s tako starim čovjekom, pa bio on i Al Pacino”, rekla je glumica za izraelski časopis La Isha, a prenosi People. “Razlika u godinama je prevelika. Trudila sam se to zanemariti, ali, da budem iskrena, on je sada jedan starac. I uz svu moju ljubav, to nije opstalo.”

“Nedavno smo se posvađali i ostavila sam ga, ali ga zaista volim i poštujem. Drago mi je što sam bila uz njega kad god mu je to bilo potrebno i što sam dio njegovog nasljeđa”, dodala je Meital. “To mi je čast. Sretna sam što smo bili u vezi i nadam se da ćemo ostati dobri prijatelji.”

Dohan je također ispričala kako joj Pacino nije kupovao mnogo poklona.

“Kupovao mi je samo cvijeće”, rekla je ona i dodala: “Kako pristojno reći da ne voli trošiti novac?”

Pacinovi predstavnici za tisak nisu se oglašavali ovim povodom.

Par se posljednji put pojavio u javnosti na premijeri Scorseseovog filma Irac, u društvu Pacinove osamnaestogodišnje kćeri Olivije. Glumac je za ovu ulogu bio nominiran za Oscara.

Pacino i Dohan su prvi put dovedeni u vezu 2018. kada je objavljeno da su viđeni na jednom holivudskom after partyju.

Glumac je prije toga deset godina bio u vezi s argentinskom glumicom Lucilom Solom. Njena kći Camila Morrone, koja sada izlazi s Leonardom DiCaprijom, odrasla je uz Pacina i veoma su bliski.

Pacino je dobio kćerku Oliviju i njenog brata blizanca Antona s glumicom Beverly D’Angelo s kojom je bio od 1996. do 2003. godine. Rastali su se dvije godine nakon što su dobili blizance. Glumac ima i tridesetogodišnju kći Julie s učiteljicom glume Jan Tarrant.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara