Naslovnica ZDK Kultura Božo Vrećo od...

Božo Vrećo održao koncert u Zenici: Sjajan nastup oduševio Zeničane

244

Jako sam emotivno vezan za Zenicu, Tuzlu, Sarajevo, to je nekako trojaka energija koja meni puno znači – kazao je Vrećo i koncert otvorio svojim poznatim hitom “Aladža”.

Pred prepunom salom Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici sjajan koncert održao je poznati bosanskohercegovački interpretator sevdalinki Božo Vrećo. Publika je toliko bila oduševljena njegovim nastupom da je Vrećo tek iz trećeg pokušaja završio koncert i otišo sa scene. Na otvaranju koncerta Vrećo je kazao kako je divno ponovno se vratiti u Zenicu.

– Jako sam emotivno vezan za Zenicu, Tuzlu, Sarajevo, to je nekako trojaka energija koja meni puno znači – kazao je Vrećo i koncert otvorio svojim poznatim hitom „Aladža“.

Tokom nastupa, uz pojedine hitove kao što su „Sine“ i „Elma“, koje nose dosta emocija u sebi, kod većine publike bile su primijetne i suze u očima.

Sjajan scenski nastup i vokalne sposobnosti još jednom su oduševili Zeničane, a po onome što smo čuli, ovaj poznati umjetnik vrlo brzo bi mogao ponovo nastupati u Zenici.

visoko.co.ba/faktor.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.