Braća Šabanović i gradonačelnik Ganić Domu zdravlja Visoko uručili aparat za kisik i značajnu količinu dezinfekcionih sredstava

226

Zbog teške trenutne situacije izazvane pandemijom virusa Covid 19 i potreba svih nas, visočki privrednici Nijaz i Edin Šabanović s gradonačelnikom Mirzom Ganićem danas su za potrebe COVID ambulante u JU “Dom zdravlja” Visoko uručili aparat za kisik i značajnu količinu dezinfekcionih sredstva za sve ambulante.

MARKETING

Gradonačelnik Ganić se zahvalio braći Šabanović na ovoj prijeko potrebnoj donaciji, jer većina COVID pozitivnih pacijenata zahtjeva kiseoničku podršku, ističući da je trenutna situacija na tržištu s aspekta dostupnih količina kisika jako ograničena.

Kao što sam prošli put rekao privrednici su partneri i prijatelji svoje lokalne zajednice, te zajedno sa Gradskom upravom su u borbi za zdravlje svakog čovjeka.

U narednom periodu zajedno ćemo raditi na uređenju ove zdravstvene ustanove kako bismo unaprijedili segment pružanja usluga – izjavio je gradonačelnik Mirza Ganić.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.