Britanski princ Harry će objaviti memoare krajem 2022.

56

Princ Harry, koji se distancirao od britanske kraljevske porodice zajedno sa suprugom Meghan Markle, objaviće krajem 2022. godine svoje memoare u kojima će govoriti o “greškama” i “naučenim lekcijama”, saopštila je američke izdavačka kuća Penguin Random House.

MARKETING

“Tokom godina sam mijenjao stavove i nadam se da ću pričom o svojim usponima i padovima, greškama i naučenim lekcijama, pokazati da bez obzira na porijeklo, svi imamo više zajedničkih tačaka nego što mislimo”, rekao je Harry (36).

Dodao je da memoare ne piše kao princ koji je od rođenja već kao čovjek koji je postao.

Harry i Meghan su poslije napuštanja britanske kraljevske porodice u martu dali intervju poznatoj američkoj voditeljki Oprah Winfrey.

U intervjuu koji je uticao na dodatno zahlađenje odnosa sa kraljevskom porodicom, Harry i Meghan su između ostalog rekli da se jedan član porodice brinuo o boji kože koju će imati njihov sin Archie još prije rođenja, pošto je majka Meghan Markle tamnoputa.

Izdavačka kuća je navela da će memoari biti objavljeni širom svijeta i dodala da će prihod od prodaje ići u dobrotvorne svrhe.

 

 

 

 

 

 

 

Visoko.co.ba/federalna.ba/Beta

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.