Naslovnica Preporuka Muzika Brown Sugar R...

Brown Sugar RnB u Sarajevu na tajnoj lokaciji 13. septembra

55

Nakon festivalske atmosfere i intenzivnih noćnih izlazaka ovog ljeta, deveti mjesec je počeo tiho, bez većih muzičkih događanja.
Ipak, septembarsko buđenje fanova RnB-a je planirano za petak, 13. septembra.

Red Bull predstavlja Brown Sugar RnB party, koji ovog puta ne samo da dolazi u specijalnom izdanju, već je pod velom tajne ostavljena i lokacija održavanja eventa.

Tokom protekle godine Red Bull je predstavio nekoliko specijalnih Brown Sugar RnB edicija u Sarajevu (u Domu mladih, Zetri i na bazenima Termalne Rivijere), te veliki broj klupskih evenata i festivalskih nastupa.

Ovog puta, organizatori su se odlučili za malo misteriozniji pristup. Pozivnice za tajno izdanje partyja bit će podijeljene najkasnije u petak, a samo mali broj ulaznica će istog dana biti pušten u prodaju u caffe baru Opera u Sarajevu i na prodajnom mjestu na Skenderiji.

Niko od onih koji dobiju pozivnicu ili kupe ulaznicu neće saznati lokaciju održavanja partyja. Organizatori će naknadno objaviti mjesto okupljanja na kojem će čekati autobusi GRAS-a, koji će učesnike potom prevesti do tajne lokacije.

Ono što nije tajna jeste da će na posebno pripremljenoj lokaciji goste dočekati Brown Sugar RnB dvojac DJ-eva s posebno pripremljenom audio-vizuelnom opremom u samo za tu noć preuređenom prostoru.

Poznato je da na specijalnim izdanjima partyja DJ-evi uvijek imaju i posebne, prethodno nenajavljene goste, pa takva vrsta iznenađenja neće izostati ni ovog puta.

Uskoro se očekuje više informacija o načinu dolaska na tajnu lokaciju u petak 13. septembra, na Brown Sugar RnB Secret Editon u režiji Red Bulla.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.