Sastojci:
- 3 lista oblatne
- 600g šećera
- 500g mlijeka u prahu
- 1 margarin
- 200g crne čokolade
- 100g bijele čokolade
- 200g sjeckanih lješnika
Priprema:
Šećer ušpinujemo kao za slatko. Umutimo margarin sa mlijekom u prahu pa dodamo šećer i lješnike.
Dobro promiješamo. Podijelimo na dva dijela. U jedan dio dodamo menaž čokoladu, a u drugi bijelu čokoladu. Filujemo oblatnu i stavimo nesto teško na nju preko noći.
Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.
Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.