Časom historije i polaganjem cvijeća na spomen obilježja AM SDA Visoko obilježila Dan državnosti BiH

421

Povodom 25. novembra – Dana državnosti Bosne i Hercegovine, Asocijacija mladih Stranke demokratske akcije (SDA) Visoko održala je tribinu, svojevrsni čas historije pod nazivom “Bosna i Hercegovina – historijski hod ka modernoj državi”.

MARKETING

Nakon što su ranije Nakon što su ranije tokom dana položili cvijeće na Spomen obilježju šehidima i poginulim borcima Općine Visoko, zatim i na kosturnici poginulih boraca Narodnooslobodilačkog rata, te i na Trgu žrtava genocida u Srebrenici članovi AM SDA imali su čast slušati predavanje profesora Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu dr. Husnija Kamberovića.

Ovaj dugogodišnji profesor, autor većeg broja knjiga i naučnih radova, te učesnik mnogobrojnih naučnih skupova iz oblasti historije govorio je pred brojnim posjetiteljima o historijskom hodu BiH kroz sve nedaće na koje je naša zemlja nailazila na tom svom putu.

Kako je to izgledalo obilježavanje Dana državnosti BiH u organizaciji AM SDA Visoko pogledajte u nastavku.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.