Čavara: Podržat ću ideje za olakšavanje života građanima Bihaća

Predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara razgovarao je u Bihaću s gradonačelnikom tog grada Šuhretom Fazlićem o aktuelnom stanju u Bihaću, s posebnim akcentom na saradnju s višim nivoima vlasti.

159

Čavara je najavio da će sve ideje i prijedloge Grada Bihaća podržati kako bi se olakšao život građana u lokalnoj sredini poput Bihaća kao najvećeg grada u Unsko-sanskom kantonu.

MARKETING

Gradonačelnik je ocijenio da je svaka posjeta čelnih ljudi s federalnog i državnog nivoa važna jer se tako uspostavlja još bolja komunikaciju između grada i viših nivoa vlasti, saopćeno je danas iz Kabineta gradonačelnika Bihaća.

vijesti.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.