Čekaju se nalazi obdukcije tijela Jasmine Dominić

561

Međimurska policija danas je iznijela dio detalja o tijelu ženske osobe koje je pronađeno u zamrzivaču obiteljske kuće u selu Palovec, a za koju je neslužbeno utvrđeno kako je nestala prije 19 godina.

MARKETING

Međimurska policija danas je iznijela nekoliko dodatnih detalja o slučaju koji je potresao hrvatsku javnost, a s obzirom da je policijska istraga još u tijeku, policijski službenici bili su suzdržani oko slučaja čije su detalje prilično pouzdano rekonstruirali hrvatski mediji uz pomoć razgovora sa susjedima i mještanima Palovca u Međimurskoj županiji.

U zamrzivaču obiteljske kuće Dominić u Palovcu je prije nekoliko dana pronađeno tijelo ženske osobe, što je potvrdila i policijska istraga, a za koju se sumnja da je osoba koja je nestala prije 19 godina.

Obitelj je cijelo vrijeme prikrivala, a riječ je o mlađoj sestri rođenoj 1977. godine, da je osoba sakrivena u zamrzivaču te nudila policijskim službenicima i susjedima objašnjenja da je otišla raditi u inozemstvo, na brod isl.

Neslužbeno se doznaje da se radi o tijelu Jasmine Dominić čiji je nestanak policiji prijavljen je 2005. godine, pet godina nakon njezinog nestanka. Do 2000. godine, kada je nestala, Jasmina Dominić je živjela u obiteljskoj kući sa starijom sestrom Smiljanom, koja je privedena u subotu navečer zbog sumnje na ubojstvo.

Policija smatra da postoje osnove sumnje da je uhićena 45-godišnjakinja, starija sestra nestale, između 2000. i 2001. godine usmrtila svoju sestru i njezino mrtvo tijelo sakrila u škrinju za zamrzavanje u hodniku prizemlja obiteljske kuće u mjestu Palovec.

federalna.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara