Čestitka premijera ZDK Ganića i predsjedavajućeg Skupštine ZDK Huskića povodom Dana nezavisnosti BiH

197
zdk.ba

Premijer Mirza Ganić i predsjedavajući Skupštine Zeničko-dobojskog kantona Ćazim Huskić uputili su čestitku svim građanima Bosne i Hercegovine, a posebno građanima ovog kantona, povodom 1. marta – Dana nezavisnosti BiH.

MARKETING

Dan nezavisnosti je praznik koji spaja sve građanke i građane Bosne i Hercegovine koji su se 1992. godine jasno opredijelili za suverenu i nezavisnu zemlju, državu ravnopravnih građana i naroda koji u njoj žive. Nezavisnost je plaćena životima i zdravljem mnogih patriota koji su ustali u odbranu jedine nam domovine od brutalne agresije, pa stoga najvećim sinovima na ovaj praznik odajemo posebnu počast.

U inat destruktivnim snagama, Bosna i Hercegovina je opstala a obaveza svih nas je da domovinu čuvamo i dajemo doprinos njenoj izgradnji. Naša budućnost je integracija u savremenu Evropu, a ulazak u Evropsku uniju i NATO će biti najbolja potvrda da smo u tome uspjeli. To će građanima donijeti bolji život i perspektivu, a našoj domovini veću bezbjednost i stabilniju budućnost.

Istaknimo zastave na jarbole i budimo ponosni što imamo domovinu Bosnu i Hercegovinu.

Sretan Dan nezavisnosti!

 

Visoko.co.ba/Vlada i Skupština ZDK

Komentari

komentara