Čestitka TKD „Bosna“ Visoko na sjajnim rezultatima na Balkanijadi u Rumuniji

233

Uime Gradske uprave Visoko i u svoje lično ime čestitam takmičarima Taekwondo kolektiva „Bosna“ Visoko na sjajnim rezultatima koje su postigli proteklog vikenda u Bukureštu (Rumunija) na Balkanskom prvenstvu u olimpijskom taekwondou.

Četiri zlatne i tri bronzane medalje u konkurenciji stotina takmičara jasno govore o kvalitetnom i uspješnom radu kompletnog kolektiva, a medalje koje ste donijeli u naše Visoko pokazuju i kako ste među najboljim ambasadorima i predstavnicima našeg grada.

S nadom da ćete nastaviti nizati sportske uspjehe i promovisati Visoko širom naše zemlje, Europe i svijeta, još jednom vam svima od srca čestitam, a Gradska uprava Visoko, na čijem sam čelu, nastavit će nesebično podržavati naše uspješne sportiste.

Gradonačelnik Grada Visoko

Mr.sci. Mirza Ganić dipl.ing

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.