Cilj je vratiti SDP na mjesto gdje pripada

920

U prostorijama OO SDP Visoko danas je održana press konferencija ove stranke, na kojoj su govorili predsjednik OO SDP Visoko Muhamed Husić, te potpredsjednici Dejan Šćepanović i Dalibor Tomičić, kao i Maja Zečević Malić .  Tema press-konferencije bio je  izvještaj o rezultatima Izvještajno-izborne Konferencije Socijaldemokratske partije Općinske organizacije Visoko kao i izvještaj o izboru Predsjedništva sa prve konstituirajuće sjednice Općinskog odbora SDP Visoko. Također, prije nekoliko dana održan je i sastanak Kantonalnog odbora SDP-a ZDK, na kojem je Dejan Šćepanović izabran u Kantonalni odbor SDP ZDK.

MARKETING

press_sdp_visoko (1)

– Na Izvještajno-izbornoj skupštini OO SDP BiH Visoko izabrano je novo Predsjedništvo stranke, te potpredsjednici Dejan Šćepanović, Dalibor Tomičić i Jasmina Zubić, dok je za sekretara izabrana Nedžla Greda, a moja malenkost za predsjednika OO SDP BiH Visoko na mandat od četiri godine. Cilj nam je vratiti SDP na mjesto gdje pripada, znamo da smo imali izuzetno loš izborni rezultat skoro na svim nivoima, a ovom prilikom bih pozvao naše članstvo da izvrši reevidenciju i priključi se SDP-u. – kazao je predsjednik OO SDP Visoko, Muhamed Husić.

Dalibor Tomičić je govorio o procesu reformi u samom SDP-u, za koji je kazao da ide malo teže, ali i da se radi o dugotrajnom procesu.

press_sdp_visoko (2)

Na kraju se obratio i Dejan Šćepanović, koji je prije nekoliko dana izabran u Kantonalni odbor SDP-a. Šćepanović je govorio o visočkom SDP-u, te naglasio kako SDP u Visokom ostaje opozicija do narednih izbora. Kazao je i kako u narednom periodu slijede nova dešavanja u visočkom SDP-u, kao i pripreme za narednu godinu i izbore koji nas očekuju,  a cilj SDP-a na narednim lokalnim izborima je prvo ili drugo mjesto u Visokom.

Komentari

komentara