Čitatelji našeg portala odgovarali: Noćni život u Visokom loš, postali smo kulturna kasaba

2782
Ilustracija / Foto: Mervan Handžić
Ilustracija / Foto: Mervan Handžić

Kakav je noćni život u Visokom, pitali smo pratitelje na službenoj Facebook stranici portala Visoko.co.ba, u posljednjoj anketi koju smo priredili putem Facebook Storya.

MARKETING

Naši čitatelji mogli su u protekla 24 sata na ponuđeno pitanje: “Kakav je noćni život u Visokom?” odgovoriti sa “dobar” ili “loš”.

Tokom trajanja ankete 153 pratitelja portala Visoko.co.ba na Facebooku odgovorilo je na ovo pitanje, a rezultati su poražavajući.

Naime, čak 123 osobe ili više od 80 posto smatra da je “noćni život u Visokom loš”, dok samo njih nešto više od 19 posto ili tridesetero je noćni život u Visokom okarakterisalo kao “dobar”.

Foto: Visoko.co.ba
Foto: Visoko.co.ba

Iako je uzorak onih koji su sudjelovali u ovoj anketi relativno mali, rezultat ankete možda i ponajbolje oslikava trenutno društveno stanje stanovnika Visoko, ali i utjecaj modernog doba na drušveni život. Zato ne čudi što mnogi Visočani komentiraju da je Visoko postalo kulturna kasaba, grad u kojem danas žive samo sjećanja na nekadašnje kulturne događaje, koncerte i okupljanja mladih.

Redakcija / Visoko.co.ba

Komentari

komentara