Član predsjedništva Naše stranke prof. dr. Damir Marjanović u posjeti OO Visoko

460

Danas je u posjeti Općinskom odboru Naše stranke u Visokom bio prof. dr. Damir Marjanović, član predsjedništva Naše stranke i zastupnik u Skupštini Sarajevskog kantona.

MARKETING

U opuštenoj atmosferi razgovaralo se o raznim temama, o trenutnoj političkoj situaciji, o položaju Naše stranke i o planovima za budućnost sa posebnim akcentom na unapređenju sistema obrazovanja i pružanja prilike mladim stručnjacima kojima se treba pružiti šansa.
S obzirom da je prof. dr. Marjanović jedan od kandidata za predsjednika na predstojećem kongresu Naše stranke, na kratko se osvrnuo i na taj segment, te izložio plan razvoja stranke koji podrazumijeva razvoj postojećih i formiranje novih općinskih odbora, a s obzirom na uspjeh stranke na općim izborima, potrebno je uložiti dodatne napore da se rezultati općih izbora reflektuju na lokalne i da se broj vijećnika po općinskim vijećima znatno poveća i da Naša stranka dobije najmanje dva načelnika.

Na kraju se zaključilo da je Naša stranka jedina stranka koja je ostala dosljedna svojoj politici i svojim predizbornim obećanjima, što će se nastaviti i u budućnosti, jer bez obzira ko bude predsjednik stranke nakon kongresa, politika održavanja datih obećanja ostaje ista.

Komentari

komentara