Članovi SSRI Općine Breza osvojili sedam medalja na takmičenju “Beograd open 2019”

182

Tokom proteklih dana završeno je šesto po redu takmičenje “Beograd open 2019”, na kojem je učestvovalo preko 700 takmičara iz trinaest država naše regije. Riječ je o takmičenju u brojnim sportskim disciplinama za osobe sa invaliditetom.

MARKETING

Na ovom prestižnom turniru, u veoma jakoj konkurenciji, učestvovali su i članovi Saveza za sport i rekreaciju invalida općine Breza, koji su bili veoma uspješni, te su iz Beograda u svoj grad donijeli sedam medalja i jedno četvrto mjesto u šahu.

“Ovom prilikom u ime upravnog odbora i takmičara se zahvaljujemo svima onima koji su nas prepoznali i podržali na bilo koji način kako bi se odazvali na ovo veliko međunarodno takmičenje”, istaknuli su iz SSRI Općine Breza.

 

Visoko.co.ba/SSRI Općine Breza

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.