Čović s predstavnicima Stožera civilne zaštite i Vlade Kantona 10

73

Predstavnici Stožera civilne zaštite i Vlade Kantona 10 na radnom sastanku održanom u Livnu upoznali su predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH i predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića s mjerama poduzetima u cilju sprječavanja širenja virusa SARS-CoV-2 na području tog kantona.

MARKETING

“U Kantonu 10 su evidentirana dva nova slučaja zaraze koronavirusom tako da je ukupan broj zaraženih u Kantonu 10 sada 12, a ukupno je do sada testirano 47 osoba”, izjavio je nakon sastanka zapovjednik Stožera civilne zaštite i predsjednik Vlade Kantona 10 Ivan Jozić.

On je zahvalio svim građanima koji se pridržavaju propisanih mjera te ih je pozvao da i dalje budu odgovorni kako bi sačuvali svoje živote i živote drugih.

Čović je pohvalio djelovanje Stožera civilne zaštite Kantona 10 koji je, kako je rekao, u kratkom vremenu uradio dosta dobrih stvari, dodavši kako se nad da će Stožer biti na visini zadatka i u danima koji dolaze.

Na sastanku je bilo riječi i o ekonomskoj situaciji, a Čović je istaknuo kako je zajednički stav da se radna mjesta moraju sačuvati i na taj način omogućiti funkcioniranje svih struktura bh. društva.

“Intenzivno radimo i mislim da ćemo kroz dva tjedna, kroz parlamentarno djelovanje, donijeti ključne odluke koje će u dovoljnoj mjeri pomoći da možemo sanirati proračune s jedne strane, a s druge strane pomoći gospodarstvu u nadvladavanju problema izazvanih pojavom koronavirusa”, poručio je Čović.

Nakon sastanka Čović je posjetio Kantonalnu bolnicu dr. fra Mihovil Sučić u Livnu, gdje ga je ravnatelj bolnice dr. Ivan Cikojević upoznao sa organizacijom, opremom, prihvatom i liječenjem oboljelih od koronavirusa.

visoko.co.ba/federalna.ba/Fena

Komentari

komentara