Crveni križ općine Breza u posjeti Sindikatu Rudnika mrkog uglja Breza

101

Volonteri Crvenog križa Općine Breza su bili u posjeti Sindikatu Rudnika “Breza” u Brezi.

MARKETING

Hrabrim rudarima koji u ovo teško vrijeme ispunjavaju norme, zanemarujući opasnosti od zaraze virusom koji hara svijetom, Crveni križ je uručio zaštitna sredstva, rukavice, maske i sapune sa dezinficijensom u cilju lične zaštite.

U ime Sindikalne organizacije Rudnika Breza, zaštitna sredstva je preuzeo predsjednik Sindikata Jasmin Telalović koji se iskreno rudarski zahvalio na ovim sredstvima i iskazao veliko zadovoljstvo i podršku Crvenom križu općine Breza na zajedničkim aktivnostima prije pandemije u tradicionalnim akcijama Crvenog križa čiji su najveći humanitarci komorati iz Rudnika, koji su bezbroj puta dokazali svoju humanost, solidarnost i dobrotu na djelu.

Ispred Crvenog križa općine Breza poklone zaštitne opreme koju su uručili volonteri i aktivisti Crvenog križa Breza su: Dženan Avdukić, Adis Dinar i Nedžad Dinar.

Važno je napomenuti da su zaštitne maske proizvod volontera Crvenog križa.

“Našim vrijednim rudarima želimo dobro zdravlje, dobre poslovne rezultate, da kao i uvijek do sada budu nosioci privrednih aktivnosti kako na našoj općini tako i u državi uz rudarski pozdrav, Sretno!“, ističu iz Crvenog križa općine Breza.

Crveni križ općine Breza

visoko.co.ba/breza-x.com

Komentari

komentara