Regija

Dačić: Nije Vlada obdanište, pa da nas premijerka vaspitava

“Imamo ciljeve i svako se trudi da ih što bolje ispuni. Mnogi bi voljeli da vlada izgleda kao raštimovani orkestar, ali i novi dirigent, iako nije kalibra kao stari, ne diriguje loše”, rekao je Dačić u intervjuu za “Kurir”, odgovarajući na pitanje da li je premijerka Ana Brnabić u stanju da “zauzda ministre”.

Istovremeno, on je odbacio napise pojedinih medija o svađama između članova vlade, objasnivši da ako neko ima različito mišljenje ili argumentovano kritikuje ne znači da se svađa.

Upitan da objasni po čemu se razlikuju sjednice Vlade vođene dok je na njenom čelu bio Aleksandar Vučić i sjednice koje vodi Ana Brnabić, Dačić je kazao da su ljudi različiti, a da Vučić ima autoritet koji rijetko ko posjeduje, a da je za njega važno da je Brnabićka izabrana na Vučićev prijedlog.

Dačić je, odgovarajući na pitanje da li zamjera Ani Brnabić što se javno hvali da ga je rušila 5. oktobra sa vlasti, rekao da može lično da zamjeri bilo kome u Vladi koliko hoće, ali da je politika “ozbiljna stvar”.

vijesti.ba/visoko.co.ba

Komentari

komentara

Najnovije

PRATITE NAS NA:
fb128 rss128 tw128 yt128
Iza svakog od nas stoji jedan od nas.
KONTAKT
info@visoko.co.ba
marketing@visoko.co.ba
+387 61 269131
Ulica Musala br. 1

Copyright © 1998-2019 VICOBA d.o.o. Visoko

Na Vrh