Danas u Velikoj sali Općine: Pridružite se diskusiji građana i vijećnika o poboljšanju života u Visokom

479

U utorak, 29. Septembra. 2015. godine u Velikoj sali općine Visoko, sa početkom u 17:00 sati, Westminster fondacija za demokratiju u Bosni i Hercegovini organizuje javnu diskusiju na temu “Kako vijećnici/vijećnice utiču na kvalitet života građana/građanki Visokog?”, sa fokusom na konkretne promjene u zajednici koje mogu ostvariti predstvanici lokalne vlasti.

MARKETING

Svoje prisustvo su već najavili predstavnici i predstavnice lokalne vlasti u Visokom, kao i članovi i članice udruženja “Damar omladine” Visoko.

Pozivaju se svi zainteresirani građani i građanke da prisustvuju ovom događaju, u nadi da će ova diskusija proizvesti nove ideje i staviti fokus na ključna pitanja i probleme građana i građanki Visokog.

Ne propustite priliku da vi kao, uslovno rečeno, obični građani raspravljate sa predstavnicima vlasti koje ste izabrali na prethodnim izborima o njihovoj ulozi u poboljšanju života i životne sredine u Visokom.

Svakako, ne propustite i da najavite svoje prisustvo na ovoj diskusiji putem posebnog facebook događaja, posebno kreiranog za ovu priliku, a koji možete pronaći klikom na link: Javna diskusija – “Kako lokalna vlast doprinosi boljem životu građana/građanki Visokog?”.

Komentari

komentara