Dario Pekić: Fer i korektna predizborna kampanja bez vrijeđanja

Stavovi izneseni u ovom tekstu predstavljaju saopćenje za javnost i ne predstavljaju nužno stavove naše redakcije. Saopćenja su stavovi i mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

1263

Fer i korektna predizborna kampanja bez vrijeđanja i neutemeljenih optužbi na račun protukandidata, temeljna je poruka predsjednika GO Stranke demokratske aktivnosti (A-SDA) Visoko Daria Peka na radnom sastanku u centrali ove političke stranke.

MARKETING

„Do kraja kampanje, kandidati za Općinsko vijeće Visoko ispred A-SDA će se voditi programom Stranke demokratske aktivnosti (A-SDA). Iskreno se nadam da će sve proteći fer i korektno. Želim vam mnogo uspjeha i sreće. Sreća je potrebna u svemu pa i tokom izbora. Potrebno je i znanje, umijeće, hrabrost kao i volja za uspjehom“, napomenuo je kandidat za gradonačelnika i aktuelni ministar MUP-a ZDK Dario Pekić.

Kandidati A-SDA za Gradsko vijeće Visoko, u prostorijama ove stranke iskoristili su radni sastanak i za zvanično fotografiranje za predstojeću predizbornu kampanju.

Press ASDA Visoko/Hazim Okanović /Visoko.co.ba

Komentari

komentara