Delegacija Medrese “Osman-ef. Redžović” posjetila Općinu Breza

73

U prostorijama Općine Breza načelnik Vedad Jusić organizirao je 9. juna prijem za delegaciju Medrese “Osman-ef. Redžović“ iz Velikog Čajna kod Visokog koju su činili direktor Dženan Handžić te njegovi pomoćnici Dženan Rezaković i Amela Numanagić.

MARKETING

Handžić je informisao Jusića o tekućim aktivnostima u Medresi i naglasio kako mu radost predstavlja činjenica da je u svom poslu okružen ljudima koji su uvijek spremni dati najviše što mogu.

– Prepoznatljiva po kontinuiranom radu na poboljšavanju uvjeta rada, Medresa će nastaviti da raste, ostajući prepoznatljiva po kvalitetu obrazovanja i ljepoti ambijenta koju nudi – naveo je Jusić.

Najmlađi načelnik u Federaciji Bosne i Hercegovine uputio je srdačne izraze zahvalnosti direktoru Handžiću i njegovim najbližim saradnicima na časti koju su ovom posjetom ukazali općini Breza, a kolektivu Medrese poželio uspjeh u radu.

Visoko.co.ba/Općina Breza

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.