Delegacija Naše stranke u posjeti općinskom odboru Visoko

465

Općinski odbor Naše stranke u Visokom je danas imao posjetu delegacije Naše stranke koju su činili Predrag Kojović – Predsjednik stranke, Nihad Uk – Generalni sekretar i Mirsad Čamdžić – predstavnik u Predstavničkom domu parlamenta Federacije BiH.

MARKETING


Cilj posjete je bio obilazak općinskog odbora, rezimiranje izbornih rezultata nakon općih izbora 2018. godine, te predstavljanje planova za budućnost sa posebnim akcentom na lokalne izbore 2020. godine. S obzirom da je Naša stranka ostvarila izvanredan rezultat na općim izborima, lokalni izbori koji će se održati već naredne godine trebaju da potvrde i poboljšaju dosadašnje izborne rezultate i da sprovođenjem dosljedne politike Naša stranka pokaže da se birači nisu prevarili što su svoje povjerenje ukazali nama.
Nakon razgovora o izbornim rezultatima i planovima, kratko se pričalo i o kongresu na kojem će se birati između ostalih i predsjednik. Aktuelni predsjednik stranke Predrag Kojović, koji je kandidat za još jedan mandat, izložio je plan za dalji rast i razvoj stranke u slučaju ako on dobije povjerenje i mandat.

Na kraju se može rezimirati da je posjeta bila vrlo konstruktivna i da će Naša stranka ostati dosljedna u sprovođenju politike multietničnosti, multinacionalnosti i poštivanju ljudskih prava i građanskih sloboda.

Komentari

komentara