Demi Moore: Prvog muža sam prevarila noć prije vjenčanja, s Kutcherom sam bila u trojcu

258

Demi Moore je u svojim novim memoarima “Inside Out” priznala kako je u prošlosti bila nevjerna svom prvom suprugu. U memoarima se prisjetila kako je svog prvog supruga Freddyja Moorea prevarila noć prije vjenčanja. Demi je tada imala samo 18 godina.
“Noć prije nego što smo se vjenčali, umjesto da pišem zavjete, zvala sam tipa kojeg sam upoznala na filmskom setu, izašla s njim i završila u njegovom krevetu. Zašto sam to učinila ne znam. Možda jer sam se suočila sa činjenicom da se udajem kako bih odvratila sebe od tuge zbog smrti svoga oca”, piše Moore.

MARKETING

Nakon njihovog razvoda Moore se udala za Brucea Willisa 1987. godine, s kojim ima troje djece. Razveli su se 2000. godine.

Moore se počela družiti s Ashtonom Kutcherom 2003. godine. Iako je bila 15 godina starija od njega, par se vjenčao 2005. godine i bili su u braku do 2013. godine.

U memoarima je Moore otkrila i šokantne detalje iz njihove spavaće sobe, poput onog kako je par često imao seks utroje.

“Njega sam stavila ispred svega. Kada je predložio da u krevet pozovemo treću osobu, pristala sam na to kako bih mu pokazala da to može biti zabavno. Zapravo sam se svaki put nakon toga osjećala posramljeno”, kaže Demi i dodaje da su ona i Kutcher seks utroje redovno prakticirali.

Moore je priznala da je nakon razvoda s mlađim mužem pala u depresiju, odala se alkoholu i udebljala. Prema pisanju Timesa, razvod braka uslijedio je nakon što je Moore saznala da ju je Kutcher varao.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara