Preporuka

Demi Moore u 57. godini pozirala gola za naslovnicu časopisa Harper’s Bazaar

Gotovo trideset godina nakon što je trudna i gola osvanula na naslovnici časopisa Vanity Fair, glumica Demi Moore se ponovo skinula za naslovnicu jednog časopisa.
Moore će u novembru ove godine napuniti 57 godina, ali izgleda kao dvostruko mlađe žene. Slavna glumica je potpuno gola pozirala za naslovnicu novog broja američkog Harper’s Bazaara. Fotografija je osvanula i na Instagram profilu ovog časopisa i na glumicinom privatnom profilu, gdje je sakupila gotovo 40 hiljada lajkova.

Mnoge slavne glumice oduševljene su izgledom kolegice u 57. godini. Penelope Cruz joj je na španjolskom napisala da je lijepa, a oduševljena Kate Hudson poručila joj je da je prekrasna.

Demi na fotografiji pozira pored bazena, a za Harper’s Bazaar progovorila je i o nekim intimnim stvarima i borbama koje je vodila. Razlog zašto se glumica odlučila razodjenuti jeste, prema pisanju američkih medija, skori izlazak njene knjige “Inside Out” u kojoj je otkrila gotovo sve.

U knjizi glumica iskreno progovara o svom djetinjstvu, 40-godišnjoj karijeri, brakovima i problemima s ovisnošću. Demi je odrasla u nefunkcionalnoj vezi roditelja hipija i još kao dijete spasila je život majci vadeći joj tablete iz usta kako se ne bi predozirala.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara

Najnovije

PRATITE NAS NA:
fb128 rss128 tw128 yt128
Iza svakog od nas stoji jedan od nas.
KONTAKT
info@visoko.co.ba
marketing@visoko.co.ba
+387 61 269131
Ulica Musala br. 1

Copyright © 1998-2019 VICOBA d.o.o. Visoko

Na Vrh