Direktor i vlasnik kompanije PAK Rampart u posjeti kod gradonačelnika Mirze Ganića

2290

Nihad Smailagić vlasnik i direktor firme PAK Rampart iz Visokog boravio je u posjeti novoizabranom gradonačelniku Visokog Mirzi Ganiću. Nakon razgovora sa gradonačelnikom, Smailagić je dao i kratku izjavu za naš portal.

MARKETING

”Prije svega želim reći da je ovo prva posjeta Kabinetu gradonačelnika u zadnjih šest godina, a to puno govori o dosadašnjrm odnosu vlasti prema privrednicima u Visokom, a želim naglasiti i da nisam jedini jer svakodnevno komuniciram i sa ostalim privrednicima u Visokom koji se bave proizvodnjom, nasuprot tome čak je iz ovog Kabineta nažalost u prošlosti bilo pokušaja da se trajno našteti mojoj firmi i nanese nesaglediva šteta svakojakim objavama i lažima po društvenim mrežama. PAK Rampart je jedan od najvećih proizvođača keksa i vafla u BiH koji veći dio proizvodnje plasira na strano tržište. Svoje proizvode plasiramo i na američko i azijsko tržište te saradnjujemo sa velikim trgovačkim lancima u Evropi, kao što su “Lidl”, “Spar”, “Kaufland”. Izuzetno mi je drago da gradonačelnik Ganić gradi dobre odnose sa privrednicima u Visokom jer to je jedini način da ovaj grad krene naprijed, nasuprot dosadašnjem odnosu u kojem smo od strane vlasti bili nazivani svakakvim pogrdnim imenima, a što je imalo loše posljedice za Visoko.
Vjerujem da gradonačelnik Ganić ima kapacitet sa svojom zavidnom političkom i radnom karijerom od vijećnika, direktora poslovnice BH Telecoma u Zenici, preko zastupnika u Skupštini ZDK, zastupnika u Federalnom parlamentu, premijera ZDK i evo do mjesta gradonačelnika te da će prepoznati potrebe privrednika ovog grada od onih koji se bave malom i lokalnom proizvodnjom i trgovinom do velikih firmi poput PAK Ramparta koje više mogu biti od interesa lokalnoj zajednici nego što su potrebe takvih firmi spram Gradske administracije. Ovim putem želim se zahvaliti gradonačelniku na pozivu uz želje da uspješno obavlja funkciju koju su mu dodijelili Visočani na izborima”

PAK Rampart je domaća kompanija koja svojim kvalitetom svakodnevno osvaja tržište. Ovakve kompanije jačaju ekonomiju Visokog i ZDK te stvaraju nove vrijednosti i zapošljavaju radnike zbog čega svakako zaslužuju pažnju kako lokalne tako i kantonalne i viših instanci vlasti.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.