Privreda

Direktoru razvoja i marketinga AS Holdinga uručeno priznanje „Marketing Superstar 2019“

Na 6. Sarajevo Marketing Summitu koji je održan u hotelu Hills u Sarajevu, u organizaciji agencije Altermedia (In Academy) iz Sarajeva i Poslovne Akademije Finance iz Slovenije uručena su priznanja najvećim marketing stručnjacima u 2019. godini. Tim povodom Ethem Numić, direktor Direkcije za marketing i razvoj AS Holdinga dobio je priznanje „Marketing Superstar 2019“ za razvoj inovativnih proizvoda i strategiju istih na domaćem tržištu.

AS Holding je u ovoj godini najviše pažnje posvetio razvoju i strategiji novih proizvoda, a njihovo lansiranje privuklo je veliku pažnju bh. ali i šire javnosti. Tako je kremni namaz Maza, brend kompanije AC Food, osvojio priznanje „Inovacije godine“, a Oazini inovativni noviteti funkcionalne vode i domaći čajevi pravljeni od pravog voća, za kratko vrijeme postali su najtraženiji proizvodi na policama trgovina. AS Holding sa svojim članicama i dalje intenzivno radi na razvoju novih proizvoda koji će kupcima i potrošačima biti prezentirani do kraja ove godine.

Ovogodišnji Sarajevo Marketing Summit bio je izvrsna prilika i za prezentaciju noviteta iz kompanije Klas koja je posjetiocima Summit-a predstavila novi prozvod – Twister2go, a iz Vispakovog kutka širio se miris tradicionalnih jela začinjenih Tajnom i najukusnije Vispak kafe Sad pa sad. Pored ovoga, posjetioci su mogli uživati i u Oazinim osvježavajućim koktelima pravljenim od mješavine biljaka, voća, funkcionalnih voda i domaćeg čaja.

visoko.co.ba/ZEnicablog.com

Komentari

komentara

Najnovije

PRATITE NAS NA:
fb128 rss128 tw128 yt128
Iza svakog od nas stoji jedan od nas.
KONTAKT
info@visoko.co.ba
marketing@visoko.co.ba
+387 61 269131
Ulica Musala br. 1

Copyright © 1998-2019 VICOBA d.o.o. Visoko

Na Vrh