Dok snima novi album, Boris Novković se bori s “krađom” identiteta

165

Foto: Facebook

Nakon pjesme “Gori ulica”, koju je objavio prošle godine, a posvetio svojoj kćerki Si, hrvatski pjevač Boris Novković vrijedno radi na novom singlu, ali i albumu.
Poručio je to pjevač koji je otkrio da se u međuvremenu bori i s “krađom” identiteta na društvenim mrežama. Teško mu je pala činjenica da je neko “ukrao” njegov profil na Instagramu i da se lažno predstavlja kao on. Zbog toga je Novković svom “dvojniku” poslao važnu poruku.

“Dragi boris_novkovic11. To što si uzeo moj identitet nije problem mog ega, veći je problem tvog života, jer život koji ti je povjeren toliko je blistava i unikatna stvar koja čini ogromnu razliku od pustih informacija i memorija pohranjenih u glavi. Budi ponosan što si ti upravo ti, takav jedinstven i dragocjen kao što se ja ni s kim ne bih mijenjao za sebe ni s najvećim tajkunima, zvijezdama, jer volim to samo svoje u sebi. Zar nije ljepše uvijek srcem, nego đonom”, poručio mu je Novković.

No, nažalost, brojne poznate osobe se često suočavaju s “krađom” identiteta na društvenim mrežama pa su isti problem imali Tony Cetinski, Stjepan Hauser, Dean Pelić, Tarik Filipović i mnogi drugi.

 

 

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara