Đule Van Gogh: “Rokenrol je aditiv protiv primitivizma i turboneukusa”

828

Grupa Van Gogh će 26. novembra u Belekspo centru u Beogradu „napraviti snažan i emotivni zagrljaj sa publikom, svojevrsni rokenrol simpozijum na kome će mlađa i starija publika dati gromoglasan glas protiv turboneukusa koji je uletio u veliku brzinu i dao se u kas“, najavljuje frontmen Van Gogha Zvonimir Đukić.

MARKETING

„To je prije svega koncept – jedan potpuno normalan rođendanski žur.

Kada napunite 30 godina na putu beskompromisnog rada i predanog odnosa prema muzici, onda je red da se to sa publikom podijeli“, rekao je Đukić u intervjuu Tanjugu.

On je najavio da će publiku 26. novembra dočekati u jednom rokenrol klubu, DJ će puštati muziku koju oni vole, a bend će u 21.15 sati izaći na binu sa potpuno novim acoustic-electric setom, koji čini okosnicu albuma jakog i simboličnog naziva „Ako stanemo, gubimo sve“, koji publici poklanjaju uz svaku kupljenu ulaznicu.

Nakon sat i 20 minuta, napravit će pauzu od 40 minuta, tokom koje će posjetitelje zabavljati DJ-ejevi dok se Van Gogh spremi za elektro set.

“Dva sata ćemo zbrijati električni napon i publici se predstaviti sa dosta pjesama koje do sada nismo svirali u karijeri.

Nakon toga, duboko u noć naši drugari, DJ-evi, će zabavljati i nas, koji ćemo zajedno sa publikom đuskati do rane zore”, najavljuje Đule.

On ističe da do sada nisu imali prilike da upriliče tako osmišljeni, direktni i spontani, susret sa publikom i zbog toga su “dali sebi slobodu” i da bilboarde naprave atipično za jedan ovakav događaj – svi bilboardi na ulicama Beograda osvanuće sa bendom i različitim fanovima.

Sa ovim konceptom, Van Gogh će se predstaviti i u drugim centrima bivše Jugoslavije.

visoko.co.ba/slobodna-bosna.ba

Komentari

komentara