Dva migranta stradala u međusobnom obračunu u Cazinu

296
Ilustracija
Ilustracija

Pripadnici MUP-a Unsko-sanskog kantona pronašli su u naselju Crnaja, nakon zaprimljene dojave o sukobu migranata, dva smrtno stradala muškarca s povredama nanesenim hladnim oružjem.

MARKETING

“Oko 16.30h mještanin jednog od cazinskih sela pozvao je policiju na intervenciju u naselju Crnaja jer je o primijetio sukob velike grupe migranata. Nađena su dva smrtno stradala muškarca s tjelesnim povredama nanesenim hladnim oružjem”, rekao je portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Šiljdedić je naveo da su još nepoznati izvršioci i motiv ovog krivičnog djela.

“Još nemamo ni identitet stradalih muškaraca s obzirom na to da kod njih nisu pronađeni identifikacioni dokumenti. Nakon detaljnog pregleda odjeće i tijela možda će biti pronađena neka dokumentacija. Pretpostavka je da je riječ o stranim državljanima migrantima”, dodao je Šiljdedić.

Portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona napomenuo je da će više informacija biti poznato nakon što bude završen uviđaj.

visoko.co.ba/federalna.ba/Srna

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.