Dva muzička dana u KSC Ilidža: Završen 3. Ilidža Rock Fest

67

Nakon odlično organizovana i posjećena prva dva Ilidža Rock Festa, organizator je ove godine pripremio program koji je trajao dva dana.
Prva noć IRF-a u dvorani KSC Ilidža na veliku radost ljubitelja rock muzike protekla je u odličnoj atmosferi za koju su bili zaduženi bendovi Srce, Individua, Foxy Head, Radarska kontrola, Anchy & Moondogs te ProRocksi.

MARKETING

Naredni dan, u subotu (21. septembar) od 13 sati održana je besplatna škola gitare s Tonijem Lovićem, gitaristom Zabranjenog pušenja, a potom i škola bubnjeva s Amarom Češljarom. Zabava se nastavila sve do 18 sati, a za nju su bili zaduženi Pank Floyd i grupa Helem nejse.

Nakon pauze od sat vremena za dobro raspoloženje pobrinuo se čileanski bend ReAktion, NoLimit Now iz Sanskog Mosta i Paranoid iz Rudog.

Prisutnima se u ime Turističke zajednice Kantona Sarajevo, koja je ove godine podržala IRF, obratio Nermin Muzur, koji je najavio i sam vrhunac večeri, nastup slavnog benda Zabranjeno pušenje.

Organizatori su zadovoljni festivalom koji je već postao tradicija na Ilidži, te obećavaju da će naredni biti još bolji i sadržajniji.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara