BiHPrivredaDvije decenije uspješnog poslovanja firme Polimac Company

Dvije decenije uspješnog poslovanja firme Polimac Company

Polimac Company d.o.o. iz Sarajeva ove godine slavi 20. godišnjicu uspješnog poslovanja. Ova konsalting kuća postala je prepoznatljivo ime kada se traži kvalitet, poslovnost i stručnost u svim uslugama koje nude u okviru djelatnosti svog poslovanja.

Firma Polimac Company je osnovana 1996. godine u Sarajevu. Od tad je upornošću, kompetentnošću i profesionalizmom tima, postala moderna kompanija koja posluje po savremenim poslovnim standardima, na izuzetno dobro pozicioniranim i strateški važnim lokacijama u Europi i šire, sa kompletnom logističkom i tehničkom podrškom.

„Tokom 20. godina rada smo ispunili svoja očekivanja i očekivanja naših klijenata kroz pružanje konsultantrskih i savjetodavnih usluga u oblastima energetike, infrastrukture, geodezije i geomehanike, poslovnom menadžmentu, pravnom i finansijskom savjetovanju, zaštiti i tretman otpadnih voda. Naši konsultanti su klijentima uvijek pronalazili najbolji mogući put do poslovnog uspjeha. Osnovne vrijednosti ove konsalting kuće su profesionalizam, odgovornost, briga o klijentima i povjerenje“, navodi generalni direktor Mehmed Polimac.

Prema njegovim riječima, osnovna misija Polimac Company je da i u budućnosti razvijaju inovativna rješenja i sačuvaju svoju nezavisnost, jedinstvenu ponudu i internacionalno iskustvo. Dokaz uspješnog poslovanja ove firme su pet godina unaprijed dogovorni poslovi sa vodećim kompanijama širom Europe.

Mehmed Polimac također ističe da je njihov cilj privući što više investicija i investicionih grupa u Bosnu i Hercegovinu, koja ima stabilno političko i ekonomsko okruženje, i sigurna za ulaganje velikih kompanija.

Najveći kvalitet firme Polimac Company je želja za stalnim napredovanjem, učenjem i edukacijom, primjenom najnovijih tehnoloških i organizacionih rješenja u radu i komunikaciji sa klijentima. Nakon 20. godina uspješnog poslovanja, Polimac Company nastavlja da se usavršava, napreduje, podmlađuje kadrom i raste.

 

 

Visoko.co.ba/Direktno.ba


Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.

NAJNOVIJE