Dvije pobjede ženskih zeničkih odbojkaških ekipa u četvrtom kolu

37

U vikendu iza nas dvije ženske odbojkaške ekipe igrale su prvenstvene utakmice i to u Superligi za žene, te u Prvoj ligi FBiH, grupa A2. Zabilježene su dvije pobjede. Utakmice su odigrane protekle subote i nedjelje.

MARKETING

Odbojkaši OK Block-Outa u 6.kolu bili su slobodni.

U Superligi za žene, grupa Sjever, odbojkašice Čelik-R u četvrtom kolu, bile su domaćini ekipi Bihaća i zabilježile novu pobjedu.

Rezultat: OK Čelik-R – ŽOK Bihać 3:1 ( 19:25; 25:7; 25:10; 25:17) – 94:59;

Povodom ove pobjede na oficijelnoj facebook kluba su objavili:

-Naše djevojke su porazile gošće iz Bihaća. Nakon izgubljenog prvog seta naše djevojke su sabile svoje redove i uslijedila je žestoka kazna, te se Bišćanke nisu snašle najbolje u naredna tri seta! Velika pobjeda koja je došla na krilima naših navijača -, objavili su iz OK Čelik-R.

U narednom 5. kolu odbojkašice OK Čelik-R gostuju kod ekipe ŽOK Orašje.

Odbojkašice Željezare Zenica u Prvoj ligi Federacije BiH, grupa A2, u četvrtom kolu gostovale su kod ekipe Student u Mostaru i zabilježile su i četvrtu pobjedu u četiri kola prvenstva i vodeće su na tabeli sa 12 bodova.

Rezultat:

OK „Student“ Mostar – ŽOK “Željezara” Zenica 1:3;

Povodom ove gostujuće pobjede na oficijelnoj facebook stranici kluba su objavili:

POBJEDA JE NAŠA! Rezultatom 1:3 naše djevojke su porazile ekipu OK “Student” u Mostaru! Početak je bio težak, ali naše iskusne djevojke su pokazale da se sve može stići te pokazale duh i borbenost!

U narednom 5.kolu odbojkašice ŽOK Željezara Zenica su domaćini ekipi Turbina iz Jablanice.

visoko.co.ba/zenicablog.com

Komentari

komentara