Dvostruka pobjeda zeničkih odbojkašica OK BLOCK OUT

143

Za samo nepune dvije godine postojanja Odbojkaška akademija “BLOCK OUT” Zenica kroz trenažni proces spremila je ekipu za Regionalno takmičenja za prvaka FBIH u pionirskoj konkurenciji.

MARKETING

Pripremali, dogovarali se i uigravali. Osjetili smo da možemo do samog kraja, te smo hrabro, pametno i odlučno krenuli po ono što nam pripada. Pristup, motiv, predanost i požrtvovanost na svakom treningu doveli su nas do dvostruke pobjede protiv OK “ČELIK -R” Zenica i OK “BUŽIM Bužim u pionirskoj kategoriji.

Prije početka utakmice sve je bilo spremno za veliko slavlje. Ostalo je još samo da na terenu dokažemo da smo bolja ekipa. Režirali smo uvjerljive pobjede u pionirskoj kategoriji, te dokazali da trud, rad i zalaganje daje rezultat rekao nam je Haris Hasanica trener omladinskih selekcija OK BLOCK OUT.

Budučnost ženske Zeničke odbojke je zagarantovana sa našim najboljim i najljepšim BLOCK OUT djevojčicama Iman Tokalić, Mia Anić, Imman Iris Hodžić, Irma Šuvalić, Una Balta, Lana Bijelić, Aida Begagić, Asja Burkić, Amna Osmančević i Ema Imamović.

Naše Zeničke odbojkašice sada očekuju novi izazovi.

Ovim putem čestitam odbojkaškom klubu OK “ČELIK -R” Zenica i OK “BUŽIM Buzim na fer i korektnoj igri rekao nam je Haris Hasanica, predsjednik Odbojkaškog kluba “BLOCK OUT” Zenica.

visoko.co.ba/zenicablog.com

Komentari

komentara