Edin Branković izabran za člana organizacionog komiteta prvih evropskih igara “Baku 2015”

731

Seniorski reprezentativac BiH u brzom klizanju (short track) Edin Branković, uz podršku Saveza klizačkih sportova BiH i Olimpijskog komiteta BiH, od decembra 2014. godine nalazi se u Azerbejdžanu na poziv Akademije, gdje je u sklopu Post Graduate Programa, Evropske Igre Baku 2015., bio u vodećem timu organizacije i menadžmenta najvećeg test takmičenja koje je održano od 16. do 19. aprila u Bakuu pred Prve evropske igre koje će biti održane u junu 2015. godine, saopćio je Savez klizačkih sportova BiH.

MARKETING

Branković je nakon test takmičenja dobio najveće ocjene i izabran je za člana organizacionog komiteta Prvih evropskih igara “Baku 2015”, što je za reprezentativca BiH, a i za Savez, veliko priznanje, navodi se u saopćenju.

Nakon završetka takmičenja, reprezentativac BiH nastavlja pripreme na ledu u Azerbejdžanu za nastupe na svjetskim i evropskim prvenstvima i svjetskim kupovima u klizačkoj sezoni 2015/2016.

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.