Elbis Rašidović i Esad Konjičanin u Upravnom i Nadzornom odboru Rukometnog saveza ZDK

489

U Zavidovićima je održana Izborna skupština Rukometnog saveza Ze-do kantona. Sedam klubova je dalo svoje predstavnike, te je na Skupštini bio 21 delegat. Pored delegata gost je bio i aktuelni predsjednik Rukometnog saveza BiH Mensur Sinanović, koji je tom prilikom čestitao klubovima na želji da organizaciju RS Ze-do kantona podignu na veći nivo, jer je Ze-do kanton jedno od najvažnijih područja za bh. rukomet.

MARKETING

Svi delegati su aktivno sudjelovali u Skupštini, gdje su nakon usvajanja dnevnog reda sve odluke o imenovanju donijete većinom glasova delegata. Odlukom Skupštine Rukometni savez Ze-do kantona je dobio novog predsjednika i potpredsjednika Skupštine, nove članove Upravnog odbora, kao i nove članove Nadzornog odbora.

Također želimo istaknutu da su Skupštini prisustvovali dosadašnji predsjednik Ismir Brkić i sekretar Haris Bradarić, kojima su se svi delegati zahvalili na dosadašnjem radu i vođenju RS Ze-do kantona.

Skupština je protekla u veoma lijepoj atmosferi, a posebne čestitke za vođenje idu predsjedniku Adnanu Mesiću.

Predsjednik Skupštine: Adnan Mešić
Potpredsjednik Skupštine: Dženan Dedić

Upravni odbor:
1. Šabić Omer – predsjednik
2. Suljaković Senad – potpredsjednik
3. Šehić Nedim
4. Rašidović Elbis
5. Sinanović Dino

Nadzorni odbor:
1. Haris Bradarić – predsjednik
2. Esad Konjičanin
3. Vladimir Zeljko

Sekretar RS Ze-do kantona: Enes Avdić.

 

Svijet-rukometa/Visoko.co.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.