Ellen DeGeneres otkrila Bradu Pittu da je izlazila s njegovom bivšom djevojkom

161

Osim što oboje imaju zavidne karijere u Hollywoodu, Ellen DeGeneres i Brad Pitt imaju još nešto zajedničko – djevojku s kojom su oboje izlazili. U novoj epizodi njene emisije kratko su prokomentarisali ovu temu.

MARKETING

U cilju promocije njegovog novog filma “Once Upon a Time in Hollywood” Pitt je gostovao u emisiji kod DeGeneres. U početku razgovora prisjetili su se svog prvog susreta, kada je Pitt kazao kako ju je vidio na jednoj od zabava na koju su oboje bili pozvani.

“Mislim da sam te prvi put sreo na zabavi kod Melisse Etheridge. Bilo je to ili osamdesetih ili devedesetih, čak mislim da si flertovala sa mojom djevojkom”, kroz smijeh se prisjetio.

DeGeneres je zatim otkrila da je od perioda kada se održala ta zabava ona zapravo izlazila s jednom od njegovih djevojaka. Ipak, odlučili su da će o tome nastaviti kada se kamere ugase i zatim prešli na temu novog filma u kojem Pitt glumi sa DiCapriom.

I dok DeGeneres sada slavi 11 godina braka sa svojom partnericom Portiom de Rossi, Pitt je odnedavno slobodan. Angelina Jolie i on su se odlučili razvesti prije skoro četiri godine, a on je u više navrata istakao kako se od razvoda fokusira na to da bude što bolji roditelj, te mnogo zdravija i bolja osoba.

 

Visoko.co.ba/klix.ba

Komentari

komentara