Naslovnica Lokalne Teme Saopćenja Elvedin Šaban...

Elvedin Šabanović: Reakcija na tekst “Narod nije ćorava mačka / Uhljebi, preletači i gliste javnog sektora koje plaćamo da bismo lošije živjeli”

1224

Nakon objave teksta pod naslovom “Narod nije ćorava mačka / Uhljebi, preletači i gliste javnog sektora koj eplaćamo da bismo lošije živjeli”, na adresu našeg portala stigla je reakcija direktora Zavičajnog muzeja Visoko Elvedina Šabanovića.

Njegovu reakciju prenosimo vam u nastavku, u cijelosti:

“Poštovani,

Tragom sadržaja koji je objavljen na stranici Visoko.co.ba od 13.01.2019. pod naslovom “Narod nije ćorava mačka / Uhljebi, preletači i gliste javnog sektora koje plaćamo da bismo lošije živjeli“, u kojem se autor eksplicitno koristi mojim imenom, radi objektivne istine želim podsjetiti uredništvo ove stranice, ali i javnost da se pojam “uhljebljavanje“, kako to autor iz ovog naslova opisuje, zlonamjerno dovodi u vezu sa istupanjem iz Stranke Demokratske Aktivnosti.

Obzirom da je i ovoj stranici poznato ko, i na koji način je 13.09.2017. godine istupio iz navedenog političkog subjekta, što je i objavljeno 15.09.2017. upravo na ovoj stranici.

O svim drugim aspektima vezano za ono o čemu se implicira u ovom tekstu, sa ciljem provjere bilo kakvih informacija koje se po mišljenju uredništva trebaju provjeriti, do danas me niko nije kontaktirao sa ove stranice.

Srdačan pozdrav,
Sve najbolje.

mr.sci. Elvedin Šabanović”.

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.