Slatku pavlaku umutiti čvrsto. U nju dodajte krem sir i ponovo izmiksajte da se masa sjedini. Pola smjese odvojite u drugu posudu. U jednu polovinu dodajte bijeli eurokrem, a u drugu dodajte bijeli i sjedinite sa žicom.
U kalup poredajte red petit keksa koji umačete u vodu, mlijeko ili sok. Potom stavljate pola bijele smjese, pa opet red keksa, zatim pola crne smjese i ponovite. Nakon što nanesete zadnji sloj crne smjese pospite čokoladnim mrvicama i stavite na hlađenje sat vremena u zamrzivaču ako vam se žuri ili da prenoći frižideru.
Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.
Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.