‘Exit’ vjerojatno u kolovozu

279

Organizatori poznatog glazbenog festivala “Exit” pozdravili su prijedlog srbijanske predsjednice Vlade Ane Brnabić da se ta manifestacija ipak održi u kolovozu i pritom poručili da su raspoloženi da u narednim danima s predstavnicima države dogovore konkretan format održavanja festivala.

MARKETING

“Pozdravljamo najavu da postoji mogućnost da se u kolovozu dogodi ‘Exit’ festival. To je sjajna vijest za sve ljude u našoj zemlji, jer se malo tko nadao da će se epidemiološka situacija u Srbiji, kao i većini europskih zemalja, ovako brzo popraviti. Ovo je odlična vijest i za srbijanski turizam i mlade ljude u našoj zemlji, jer s domaćim manifestacijama ideja provođenja ljeta u Srbiji postaje daleko atraktivnija”, naveli su u priopćenju.

Dodaju, međutim, da ostaje otvoren veliki broj pitanja, prvenstveno u vezi s formatom manifestacije koji će biti dozvoljen.

“Ako bude potrebno spremni smo drastično smanjiti kapacitet festivala i ograničiti posjetitelje na domaću i regionalnu publiku”, poručili su organizatori, prenosi Tanjug.

 

 

 

Visoko.co.ba/federalna.ba/Fena

Komentari

komentara