Faris Pinjo i učesnici X Factor Adria pozivaju: Pomozimo profesorici Veri Muzaferija

1525

U toku priprema za superfinale regionalnog show programa X Factor Adria, koje je na programu ovog vikenda, naš sugrađanin, Faris Pinjo, član grupe 9control, odlično se zabavlja i druži sa prijateljima koje je stekao kroz ovaj talent show.

MARKETING

No, da tamo nije sve zabava i da Faris nije zaboravio svoje Visoko dokazuje i fotografija koju smo pronašli na njegovom facebook profilu, a u kojem učesnici polufinala i superfinala X Factora pozivaju sve građane da pomognu našoj sugrađanki, teško oboljeloj profesorici Veri Muzaferija, kojoj je prijeko potrebna novčana pomoć za nastavak liječenja.

Još jednom, velika humanost na djelu i ljubav za Visoko proradila je u Visočanima, ma gdje se oni nalazili, pa se tako nadamo da ćete se svi odazvati na ovaj poziv i pomoći uvaženoj profesorici.

Mi vam još jednom prenosimo apel za pomoć u potpunosti, sa brojevima žiro-računa:

Nakon prošle terapije lijekom Interferon, profesorici Veri Muzaferija određena je nova terapija, novootkriveni američki lijek IPILIMUMAB (YERVOY).

Porodica se zahvaljuje svima na dosadašnjoj pomoći, uz koju još nedostaje 60.000 KM za novi, navedeni lijek.

Svoje uplate možete izvršiti na račun:
UPLATE NA RAČUN INTESA SANPAOLO BANKA
ZA KM RAČUN: 1540010000001910
RAČUN KOMITENTA: 816936-22-428318
PRIMALAC: JESENKO MUZAFERIJA
ZA DEVIZE
IBAN: BA391542139981693684
SWIFT: UPBKBA22
PRIMALAC: JESENKO MUZAFERIJA

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.