Ferrari i McLaren su dobili ‘konkurenta’ iz Forda

194

Nema sumnje, da bi se bolidima kalibra Ferrarija moglo konkurirati, potrebni su ogromno iskustvo i dakako novac. U pogledu stila čuda su ipak moguća, pa nerijetko doživite da dotjerani Fiat 500 zasjeni skupi BMW.

MARKETING

 

Ovdje je stvar u neku ruku slična. McLaren Elva i Ferrari Monza SP2 su speedsteri koji su u pravilu unaprijed rasprodani, i to usprkos visokoj cijeni. U Rusiji su takvim slučajevima uspjeli doskočiti i ponuditi daleko jeftinije i dostupnije rješenje u obliku prerade klasičnog kompakta iz Forda.

Predstavlja ga ruski Ford Market, a temelji se na Focusu. Vrhunska izrada odaje dojam kao da se radi o tvorničkom konceptu, a ne sumnjamo da bi ga mnogi htjeli imati. Temeljito modificiran automobil sada ima i unikatan interijer te zračni ovjes. Jedina enigma je što grglja ispod prednjeg poklopca i dakako – koja je cijena.

 

Visoko.co.ba/federalna.ba

Komentari

komentara

Ako želite preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor Visoko.co.ba, dužni ste navesti naš portal kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na fotografije i video materijale čiji je autor portal Visoko.co.ba ili materijale koji su dati portalu na korištenje.

Član 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH: Značajna upotreba ili reprodukcija materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja prava, osim ako dozvola nije navedena u samom materijalu.