Sport

FK “Rudar” iz Breze nakon 14 godina odblokiran: Uprava zahvalna načelniku Općine

Račun FK ” Rudar” iz Breze je nakon 14 godina odblokiran. Klub je bio pred gašenjem, ali uz pomoć općinskog načelnika Muniba Zaimovića i prijatelja kluba, simbol Breze se uspio spasiti.

– Ovom prilikom želimo da se zahvalimo ljudima koji su pomogli u deblokadi računa.
Posebno se zahvaljujemo općini Breza na čelu sa načelnikom Munibom Zaimovićem. Također, zahvaljujemo se i RMU Breza i direktoru Ćamilu Zaimoviću. Zahvaljujemo se Sportskom savezu Breza i klubu borilačkih sportova “Bodyguard” što su u teškim trenutcima pomogli da “Rudar” funkcioniše.
Ovo je podstrek za još jačim radom naših igrača i uposlenih u klubu – napisali su, između ostalog, na zvaničnoj facebook stranici ovog kluba.

Načelnik općine Munib Zaimović uputio je čestitke vrijednoj upravi i pohvalio njihovo zalaganje koje je pomoglo da “Rudar” u budućnosti uspije vratiti nekadašnji sjaj.

– Uvijek podržavamo i uvijek ćemo podržavati razvoj sporta u Brezi. Pohvale idu vrijednim momcima koji su volonterski radili na spašavanju kluba. Svakako ne smijem zaboraviti ni “Mladost” iz Župče koji su napravili nevjerovatan posao – rekao je Zaimović.

Četvrto kolo Lige ZDK u kojoj se sastaju FK “Rudar” Breza i NK “Vareš”, biće odigrano u subotu 21. septembra u 15:30, na stadionu Rudara u Brezi, dok se FK “Jug” i FK “Mladost” Župča sastaju 21. septembra u 15:00 na stadionu Koševo 2.

– Našim vrijednim momcima želimo sve najbolje i do pobjede – rekao je Zaimović.

 

Visoko.co.ba/OO SBB Breza

Komentari

komentara

Najnovije

PRATITE NAS NA:
fb128 rss128 tw128 yt128
Iza svakog od nas stoji jedan od nas.
KONTAKT
info@visoko.co.ba
marketing@visoko.co.ba
+387 61 269131
Ulica Musala br. 1

Copyright © 1998-2019 VICOBA d.o.o. Visoko

Na Vrh