Naslovnica ZDK Politika FOS GO SDP Bi...

FOS GO SDP BiH Zenica : Upriličeno druženje za članove i aktiviste

38

Nakon završenih Općih izbore 2018. godine i objave rezultata od strane CiK BiH, Predsjedništvo Foruma seniora GO SDP BiH Zenica održalo je svoju redovnu sjednicu na kojoj su prezentirani rezultati Općih izbora 2018 godine, te analizirano učešće Foruma seniora u izbornoj kampanji GO SDP BiH Zenica.

Zaključeno je da je Forum seniora dao značajan doprinos u provođenju iste. Članovi FOS su se uključili u pripremu orvaranja kampanje SDP BiH u Zeničkoj Areni, učestvovali na info-stolovima, organizovali podjelu letaka “od vrata do vrata”,bili organizatori javne tribine, dali maksimalan doprinos u pripremi završnog centralnog skupa GO SDP BiH Zenica u Starom pozorištu, učestvovali u radu biračkih odobra, bili posmatrači na dan izbora i dr. Na ovom sastanku utvrđen je plan aktivnosti FOS do kraja 2018. godine.
U znak zahvalnosti za doprinos u kampanji i učešća u drugim aktivnostima Foruma seniora SDP BiH Zenica, Predsjedništvo GO FOS SDP BiH Zenica je u srijedu, 24.10.2018. godine u naselju Nemila uz pjesmu i roštilj upriličilo cjelodnevno druženje za svoje članove i aktiviste.

Forum seniora GO SDP BiH Zenica

Komentari

komentara

Visoko.co.ba pratite na ANDROID i IOS aplikacijama, kao i na društvenim mrežama FACEBOOK i TWITTER.