FOTO: Damarov “Budi muško klub” nastavlja sa edukacijom mladih

542

Proteklih dana u prostorijama Udruženja Mladih pozitivaca u Visokom članovi Budi muško kluba, koji djeluje pri Udruženju građana “Damar omladine”, prošli su kroz tri zanimljive i edukativne radionice. U sklopu radionica mladi članovi kluba su učili o etiketiranju, drogi i alkoholu, odnosno, o štetnim posljedicama navedenih radnji u odnosu na pojedinca, ali i na cijelu zajednicu.

MARKETING

Budi muško klub je jedan od projekata UG “Damar omladine”, kojim se pokušava utjecati na živote mladih ljudi sa područja općine Visoko, te kroz edukativne radionice i druženja motivirati ih da budu promjena svog društva, naravno, nabolje.

Kako su najavili iz Damar omladine, Budi muško klub će i u narednom periodu nastaviti i dalje sa edukacijama i pozitivnim primjerima zdravih životnih stilova, te su pozvali sve one Visočane koji žele da se druže i uče, da postanu dio Budi muško kluba.

Ostatak fotografija sa ovih zanimljivih druženja možete pogledati na facebook grupi Udruženje “Damar omladine”.

Projekat je podržan od strane CARE Internacional, Perpetuum mobile iz Banja Luke, partnerskim organizacijama “XY” iz Sarajeva i “Snaga mladih” Mostar.

Podršku projektu daju Vlada Švajcarske konfederacije, Austrijska razvojna agencija i OAK fondacija.

Komentari

komentara